Extender TP-Link RE550 pokryje přes 1000 metrů čtverečních

Nový bezdrátový extender TP-Link RE550 pokryje plochu až 1115 m2, takže při instalaci do zahradního domku můžete získat on-line připojení klidně pro celou větší zahradu.

Instalace extenderu neboli opakovače je velice snadná – stačí zařízení zapojit do volné elektrické zásuvky, která je v dosahu dosavadního routeru, případně mesh extenderu. Nastavení je potom možné provést po softwarové stránce skrze mobilní aplikaci TP-Link Tether, která je k dispozici v češtině i slovenštině.

Dostatečně silné šíření signálu mají na starosti tři nastavitelné externí antény, a pokud použijete router z dílny TP-Linku, který podporuje technologii OneMesh, můžete si doma i na zahradě vytvořit ucelenou bezdrátovou síť se sjednoceným názvem i heslem.

Maximální rychlost přenosu dat u extenderu TP-Link RE550 činí 1900 Mb/s, z toho 1300 Mb/s ve frekvenčním pásmu 5 GHz a 600 Mb/s v pásmu 2,4 GHz. Maximální možné pokrytí zajistíte díky inteligentní LED kontrolce signálu, s jejíž pomocí pro extender najdete vždy to nejoptimálnější umístění.

Zveřejněno: 25. 11. 2021