Herní monitor AOC na cesty

AGON by AOC představuje první přenosný herní monitor AOC GAMING 16G3. Tento 15,6" (39,5 cm) monitor je navržen tak, aby díky elegantnímu, tenkému a poutavému designu proměnil vaše cesty v mimořádný herní nebo pracovní zážitek.

AOC GAMING 16G3 se může pochlubit 15,6" Full HD IPS displejem, který poskytuje působivý obraz, a je špičkovou volbou pro počítačové i konzolové nadšence. Model 16G3 nabízí obnovovací frekvenci 144 Hz a dobu odezvy 4 ms (se zapnutou možností Overdrive) – přináší tak do řady přenosných monitorů AOC zážitek z rychlého hraní s vysokou obnovovací frekvencí, na kterou jsou hráči zvyklí. Tento monitor s působivým jasem 250 cd/m² a kontrastním poměrem 1000:1 zajišťuje, že výrazné barvy, podmanivá světla a stíny budou zobrazeny v celé své kráse, ať už v interiéru nebo venku.

Technologie Adaptive-Sync eliminuje trhání obrazovky, zatímco nízké vstupní zpoždění přináší nepopiratelnou konkurenční výhodu, kdy milisekundy a rychlé reakce často znamenají rozdíl mezi výhrou a prohrou v zápase.

Elegantní design, maximální přenosnost

Díky vzhledu, který plynule spojuje černé a červené akcenty, má 16G3 skutečně rafinovaný a neokázale odvážný styl. Jeho štíhlý 11,5 mm profil a nízká hmotnost pod 1,1 kg jsou poklonou estetice i praktičnosti. Svými rozměry odpovídá notebookům s 15,6" obrazovkou, takže se monitor vejde do většiny brašen na notebooky a pro větší bezpečnost je dodáván s polstrovanou brašnou na přenášení. Monitor 16G3 doplňuje jeho minimalistický design také vestavěným chytrým stojanem, který poskytuje řadu úhlů náklonu. Přechod mezi režimy na výšku a na šířku je intuitivní záležitostí díky funkci Auto-Pivot.

Bezproblémové připojení pro nepřerušovaný herní zážitek

16G3 nabízí širokou škálu možností připojení, které vyhovují moderní herní všestrannosti. Zatímco vstup microHDMI vyhovuje konzolím minulé i současné generace (například PS4, PS5 nebo Xbox One, Xbox řady S nebo X) a starším notebookům, jeden ze vstupů USB-C podporuje režim DisplayPort Alt a napájecí jednotku, což umožňuje bezproblémové připojení k notebookům. Druhý port USB-C modelu 16G3 umožňuje vstup stejnosměrného napájení, což zjednodušuje správu kabelů. Toto stejnosměrné napájení lze přes první port USB-C přivést do připojeného notebooku, a umožňuje jejich nabíjení a současné sdílení displeje. Přenosný model je vybaven i dvěma 1W reproduktory a konektorem pro sluchátka. Podpora držáku VESA 50x50 mm umožňuje i pevnou instalaci.

Monitor AOC GAMING 16G3 bude na trh uveden v polovině září za doporučenou cenu 7.604 Kč/309 eur.

Zveřejněno: 14. 09. 2023