Herní monitor ViewSonic XG2431

Společnost ViewSonic Corporation má ve svém portfoliu herní monitor XG2431, který jako první prošel přísnými testy certifikačního programu Blur Busters Approved 2.0. Tento elegantní 24" monitor je vybaven IPS panelem, který poskytuje bezchybný obraz s mimořádně rychlou dobou odezvy 1 ms.

Díky schválení renomovanou společností Blur Busters pro redukci rozmazání pohybu dává hráčům možnost soupeřit po boku profesionálů v nejvyšších úrovních her typu First-Person Shooter (FPS), Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) a Real-Time Strategy (RTS).

Díky nativnímu rozlišení Full HD 1080p a obnovovací frekvenci 240 Hz mohou profesionální hráči získat výhodu. Elegantní design bez rámečků a široké pozorovací úhly zajišťují, že monitor XG2431 je ideální pro herní sestavy s více displeji, což z něj činí skvělý model pro herní arény a turnaje.

ViewSonic XG2431 je vybaven technologií AMD FreeSync Premium, která synchronizuje výstup grafické karty a monitoru, čímž eliminuje trhání obrazu a zajišťuje plynulejší snímkovou frekvenci. Tento 24" monitor nabízí dokonalou kombinaci rychlosti, ovládání a barev. Velmi plynulá obnovovací frekvence 240 Hz umožňuje spouštět hry s mimořádně vysokou snímkovou frekvencí pro vynikající výkon, zatímco doba odezvy 1 ms zajišťuje rychlejší a přesnější hraní.

Model XG2431 je vybaven exkluzivními předvolbami ViewMode, které uživateli nabízejí řadu přizpůsobitelných herních režimů, včetně nastavení pro hry typu FPS, RTS a MOBA. Možnosti připojení zahrnují rozhraní HDMI, USB a DisplayPort pro připojení externích zařízení a příslušenství a podporu notebooků a počítačů.

Zveřejněno: 08. 02. 2023