HyperX slaví už 20 let v herním průmyslu

Před iPadem, Call of Duty, a dokonce i Instagramem už existoval HyperX! HyperX, tým herních periferií společnosti HP a lídr značky v oblasti her a esportu, stráví následující tři měsíce oslavami svých 20. narozenin.

Značka, která se může pochlubit řadou herních zařízení, včetně první herní náhlavní soupravy pro PC s výdrží baterie 300 hodin na světě – Cloud Alpha Wireless – plánuje pořádat online i offline akce v průběhu srpna, září a října. Akce budou zahrnovat převzetí sociálních médií influencery, globální narozeninové oslavy a také projevení celosvětového uznání fanouškům nabídkou velkých slev na celou řadu produktů, přičemž přesná data akcí se budou lišit podle země a zúčastněných maloobchodních prodejců a prodejců. 

V prohlášení k 20. narozeninám značky Daniel Kelley, globální šéf marketingu HyperX, uvedl: „Dvacet let je v historii HyperX obrovským milníkem. Stejně jako celý herní průmysl, i HyperX se vyvíjel a ušel dlouhou cestu. Původně nabízel pouze ultrarychlé herní paměti, ale dnes navrhujeme a vyrábíme oceňovaná herní sluchátka, klávesnice, mikrofony pro tvůrce obsahu, myši a příslušenství pro všechny typy hráčů, ať už jde o PC, konzole nebo mobilní zařízení. Jsme pyšní na odkaz, který jsme vytvořili za dvacet let. Naslouchali jsme vyvíjejícím se potřebám hráčů po celém světě a poučili jsme se z každého produktu, který jsme uvedli na trh, abychom zajistili, že budeme stále lepší. Posouváme hranice a zpochybňujeme vnímání hráčů tím, že spolupracujeme a stíráme hranice mezi herním a jinými odvětvími včetně hudby a filmů. Hry už nejsou výklenkem, ale součástí života každého z nás. A konečně, to, čím je HyperX dnes, není jen zásluha fanoušků, partnerů a průmyslových odvětví, ale také talentů, které HyperX podporuje a vychovává mezi svými minulými i současnými zaměstnanci, aby neustále zvyšovali úroveň hry a nastavovali nové standardy.“ 

Společnost HyperX zahájila oslavu prvních narozenin na letošním veletrhu Gamescom, kde představila herní monitory HyperX Armada 25 a HyperX Armada 27. Nová řada herních monitorů HyperX Armada nabízí vyšší rozlišení pro pohlcující hraní.

Firma své dvacáté narozeniny doprovází i slevami na herní příslušenství. Více informací najdete na jejích webových stránkách.  

Zveřejněno: 06. 09. 2022