JavaDays 2021 ONLINE: o všem novém a důležitém na nejvyužívanější platformě

Největší tuzemská konference zaměřená na Java platformu je připravená na 10. a 11. listopadu. Nabídne informace o tom, co přináší nejnovější Java 17, jak vytvářet bezpečné aplikace nebo stanovit nejlepší strategii pro detekci a nápravu chyb při jejich vytváření.

Proč je dobré zvládnout Javu? Jde o po desetiletí nejrozšířenější platformu pro vývoj webových i mobilních aplikací, poptávka po odbornících se znalostí Javy je setrvale velmi vysoká, takže o dobré uplatnění i finanční ohodnocení mají postaráno. I když v žebříčcích popularity jí momentálně konkuruje Python, zůstává stále všestranným prostředkem, který se dobře učí a nabízí mnoho výhod jako několik knihoven a bohaté aplikační programovací rozhraní. Souhrnné informace o všech důležitých novinkách i praktické rady pro vývoj aplikací mohou vývojáři, programátoři i ti, kteří se o Javu jen zajímají, získat na konferenci JavaDays.

Dvoudenní konference JavaDays ONLINE pořádaná společností Gopas nabídne příležitost virtuálně se setkat s nejvýznamnějšími českými a slovenskými osobnostmi Javy, načerpat informace z jejich přednášek a v rámci on-line chatu diskutovat o konkrétních problémech z programátorské a vývojářské praxe. Připraveno je 15 přednášek 13 předních expertů.

Zveřejněno: 05. 11. 2021