Je libo soundbar s výfukem z Porsche?

Chcete mít doma něco opravdu speciálního? Pak vás nejspíš zaujme tento nový soundbar od Porsche Design, do kterého je zakomponovaný… výfuk z Porsche!

Porsche Design navrhl tento 911 Soundbar 2.0 Pro tak, aby zaujal na první pohled. Jeho součástí je totiž pravý a nefalšovaný výfukový systém z Porsche 992 GT3. Nemyslete si ovšem, že by designéři objevili novou funkci výfuku, a sice vedení zvuku – tohle řešení je zde totiž jen na okrasu.

Luxusní provedení doplňuje 2.1.2kanálové zvukové řešení, které podporuje Dolby Atmos a nabízí celkový výstup 300 wattů. Součástí balení je také HDMI port s podporou 4K, který umožňuje připojení herní konzole, případně streamovacího zařízení se 4K rozlišením. Dále tu máme i kompatibilitu s technologiemi Bluetooth 5.0, Apple AirPlay 2, Google Chromecast nebo Spotify Connect.

Soundbar Porsche Design 911 Soundbar 2.0 Pro v limitované edici 500 kusů je široký 1,5 metru a váží ohromujících 65 kilogramů. Nízká není ani cena, která byla stanovena na 12 tisíc dolarů, tedy okolo 300 tisíc korun. I když pokud sháníte výfuk na Porsche 992 GT3, zkuste se podívat, kolik běžně stojí, třeba vás jeho kombinace se soundbarem vyjde levněji.

Zveřejněno: 08. 11. 2022