KEF LSX II je zajímavý all-in-one hudební systém

Společnost KEF představila cenově dostupný all-in-one hudební systém LSX II, který je nástupcem původního modelu LSX z roku 2018.

Reproduktory LSX II jsou k dispozici v různých barevných provedeních a součástí je zesilovač i síťové zdroje. Za zmínku stojí i přepracovaný DSP software, jehož část byla převedena z dražších modelů LS50W II a LS60W.

KEF LSX II má výkon 200 W a disponuje například nejnovější streamovací platformou svého výrobce s označením W2. Kromě toho mohou uživatelé reproduktoru LSX II streamovat Amazon Music, Qobuz, Tidal, Deezer a internetové stanice rádia skrze aplikaci KEF Conenct. Dostupná je taktéž podpora technologií AirPlay 2, Google Chromecast, Roon a Bluetooth.

Oproti předchůdci rozšiřuje model LSX II i možnosti konektivity, což znamená HDMI eARC a USB typu C pro připojení například televizoru nebo notebooku. Díky funkci HDMI CEC je navíc reproduktory možné ovládat pomocí dálkového ovládání spárované televize. Zmínit musíme i podporu souborů, například DSD, MQA a PCM až do 24 bit/384 kHz.

Zveřejněno: 10. 06. 2022