Klipsch představil repro systém pro domov i kancelář

Klipsch uvedl nový stolní reproduktorový systém v retro designu s výkonem 220 W, který svým vzhledem odkazuje na ikonické repráky Heresy z poloviny 20. století.

Systém nese název ProMedia Heritage 2.1 Multimedia Speaker System a skládá se z dvojice satelitních reproduktorů (2× 35 W) a 8palcového subwooferu připojovaného pomocí kabelu (150 W).

Vzhledově se rozhodně nejedná o běžné PC reproduktory, ale rozhodně ozvláštní vzhled vašeho pracovního stolu, ať už doma nebo v kanceláři. Technologie Bluetooth umožňuje bezdrátové streamování z různých zdrojů, ať už ze smartphonu, notebooku, stolního počítače, televize nebo herní konzole.

Kromě bezdrátového připojení máte k dispozici i port USB typu A či dvojici RCA analogových vstupů. Součástí systému je také bezdrátové dálkové ovládání a součástí balení je i kabel s redukcí 3,5mm na stereo.

Klipsch ProMedia Heritage 2.1 Multimedia Speaker System zakoupíte na webu společnosti Klipsch za 349 dolarů (což je něco přes osm tisíc korun). Cena pro Českou republiku zatím nebyla oficiálně oznámena.

Zveřejněno: 03. 05. 2022