Kompaktní retro systém Ruark typu „vše v jednom“

Společnost Ruark Audio představuje nový hudební systém typu all-in-one, tedy vše v jednom. Model R2 přichází v líbivém retro stylu.

Novinka přichází ve čtvrté generaci a zaujme na první pohled laťkovou mřížkou reproduktoru na přední straně. Oproti předchůdci je podle výrobce o dvacet procent tenčí a součástí balení je USB typu C pro nabíjení i přehrávání, tunery DAB+, FM a internetový tuner.

Co se týče streamování, získáte společně se zařízením Ruark R2 Mk4 podporu platforem Spotify, Amazon Music a Deezer. Samozřejmostí je i podpora Bluetooth pro bezdrátové spojení se smartphonem nebo jiným zdrojem hudby. Co se týče dalších možností konektivity, je k dispozici vstupní AUX port, a dokonce také výstup na sluchátka.

Displej je barevný a je typu LCD a nahoře se nachází ovladač RotoDial. Na dálku pak systém můžete ovládat buď přes mobilní aplikaci UNDOK nebo prostřednictvím dedikovaného dálkového ovládání, které je ale k dispozici za příplatek. Cena zařízení činí asi 550 dolarů, tedy v přepočtu cca 13 tisíc korun.

Zveřejněno: 16. 09. 2022