LAMAX Sentinel2: Ideální reprák do terénu i do města

Pokud hledáte Bluetooth reproduktor, který by co do kvality zvuku za něco stál a zároveň i něco vydržel, potom už nejspíš dál hledat nemusíte. Zkuste Sentinel2 od Lamaxu.

Bluetooth repráky tvoří páteř portfolia značky Lamax a Sentinel2 sice není úplná „vlajková loď“, ale nabízí dobrý poměr ceny a výkonu i fakt, že je odolný vůči vodě a prachu (dle standardu IP67) a tím pádem se nemusíte bát vzít si ho s sebou třeba do hor.

Základ reproduktoru tvoří dvojice měničů o celkovém výkonu 20 wattů, což je podle výrobce dost na to, aby zařízení rozvibrovalo celou místnost. Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem však není problém ho používat ani venku. Díky baterii s kapacitou 3600 mAh pak reprák dokáže přehrávat hudbu až 24 hodin na jedno nabití.

Základním typem připojení je bezdrátový standard Bluetooth 5.0, což se hodí, když máte svůj playlist uložený třeba na smartphonu. Kromě toho jsou flexibilně na výběr i možnosti jako micro SD karta či klasický 3,5mm jack. Reprák Lamax Sentinel2 pak nabijete pomocí USB typu C.

A cena? Lamax Sentinel2 je na českém trhu dostupný za doporučenou cenu 1.290 Kč.

Zveřejněno: 29. 09. 2021