Laserový projektor 4K speciálně pro Xbox od ViewSonic

Společnost ViewSonic představuje laserový projektor LX700-4K, navržený exkluzivně pro Xbox s nativním rozlišením 4K Ultra HD, jasem 3500 lumenů a vestavěnými reproduktory Harman Kardon. Ten nabízí obraz o úhlopříčce až 300 palců.

ViewSonic při vývoji tohoto laserového projektoru opět spojil síly s Microsoftem pro zajištění herních zážitků s konzolemi Xbox řady X/S. Projektor je kompatibilní s funkcí Xbox CEC (Consumer Electronics Control), jež umožní automatické zapnutí projektoru při zapnutí konzole Xbox a pokud je konzole připojena do druhého vstupu HDMI, pak se projektor LX700-4K automaticky přepne do herního režimu. Dále projektor nabízí kombinace rozlišení a obnovovací frekvence exkluzivně pro Xbox. Při použití s jinými zdroji videa pracuje projektor LX700-4K s dobou odezvy 4,2 ms a obnovovací frekvencí 240 Hz pro plynulé hraní her nebo přehrávání videí.

Mezi další funkce patří vertikální posun objektivu, 1,36násoibný optický zoom, korekce horizontálního a vertikálního lichoběžníkového zkreslení a nastavení čtyř rohů.

Na českém trhu je už dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 39.990 Kč.

Zveřejněno: 12. 04. 2024