LG má nový lifestylový projektor

Jihokorejská LG většinu svých aktuálních novinek představila ještě před CES 2024. To se týká i nového lifestylového projektoru CineBeam Qube s modelovým označením HU710PB.

Novinka se chlubí RGB laserovým světelným zdrojem a rozlišením až 4K (3840 × 2160 pixelů). A to až do úhlopříčky 120 palců. Minimalistický design se podle výrobce hodí takřka do jakéhokoliv interiéru. Na první pohled zaujme rukojeť, pomocí které je projektor možné přenášet a která je navíc otočná kolem své osy (tedy v úhlu 360°).

K dispozici je konektivita ve formě HDMI rozhraní s eARC nebo vstupu USB typu C. Maximální jas nového projektoru činí 500 ANSI lumenů a zařízení se tak hodí třeba pro zobrazování filmů, ale i dalšího audiovizuálního obsahu.

Po softwarové stránce se noví majitelé projektoru LG CineBeam Qube dočkají rozhraní LG webOS 6.0, které poskytuje přístup k různým streamovacím službám a aplikacím typu Netflix, Prime Video nebo Disney+. Zařízení se na trhu objeví v průběhu roku 2024 a jeho cena bude včas oznámena.

Zveřejněno: 03. 01. 2024