Logitech G představuje nejnovější inovaci v e-sportu – herní headset Pro X 2 Lightspeed

E-sportovní bezdrátový headset Logitech G Pro X 2 Lightspeed Wireless Gaming Headset je nová souprava, navržená a otestovaná nejlepšími e-sportovci. Používá nové akustické měniče Pro-G Graphene, které z ní činí nezbytný doplněk pro nejnáročnější hráče.

Čistota zvuku a dobrá komunikace patří v e-sportech k rozhodujícím faktorům, které ovlivňují vítězství. Schopnost slyšet sebemenší zvukový podnět a bezproblémově komunikovat se spoluhráči je velmi významná. Nový akustický měnič Pro-G Graphene Audio Driver má precizní konstrukci se speciálně uchycenou 50mm grafenovou membránou, která umožňuje vytvořit dosud neslýchaně realistické zvukové prostředí. Hlavním přínosem je vylepšení reprodukce zvuku, přesnější časová synchronizace a snížení zkreslení, aby bylo možné jasněji identifikovat zvukové objekty a rychleji rozeznat jejich polohu při pohybu vůči k hráči.

Kromě zbrusu nového akustického měniče Pro-G Graphene nabízí Pro X 2 oproti stávajícímu bezdrátovému hernímu headsetu PRO X další významná vylepšení:

             Robustní připojení – Připravenost na každou situaci díky vylepšenému bezdrátovému připojení Lightspeed/Bluetooth a kabelovému připojení s klasickým 3,5mm konektorem. Technologie Lightspeed nyní zajišťuje profesionální bezdrátové připojení s výdrží až 50 hodin provozu na jedno nabití a stále spolehlivým dosahem až 30 m.

             Konstrukce Pro – Headset Pro X 2, navržený pro profesionální hráče a ve spolupráci s nimi, má robustní, a přitom lehký, odolný, rám z hliníku a oceli a slibuje maximální pohodlí díky otočnému odolnému závěsu a vyměnitelným náušníkům z koženky a veluru.

             Spolehlivá komunikace – 6mm mikrofon s kardioidní charakteristikou na odnímatelném raménku a s pokročilým softwarovým filtrem Blue VO!CE nastavitelným přes aplikaci G Hub pro dobře srozumitelnou a nerušenou komunikaci.

             DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Dokonalý prostorový zvuk vám pomůže přesně určit, kde se skrývají vaši protivníci, dříve, než najdou oni vás, a znásobí celkový zážitek ze hry.

Společnost Logitech G už od počátku procesu návrhu spolupracuje s profesionály z oblasti e-sportů, aby získala zpětnou vazbu, mohla dělat klíčová rozhodnutí a testováním zdokonalila vlastnosti a design produktů. Díky zohlednění zpětné vazby při vytváření nových nástrojů a řešení se zařízení značky Logitech G stala de facto standardem a lídrem v oblasti profesionálního herního vybavení pro e-sporty.

Cena a dostupnost

Bezdrátový herní headset Pro X 2 Lightspeed si zákazníci v České republice mohou předobjednat na Alza.cz nebo CZC.cz od 24. května za doporučenou maloobchodní cenu 5.999 korun.

Zveřejněno: 24. 05. 2023