Logitech rozšiřuje portfolio produktů pro počítače Mac a integraci s ekosystémem Apple

Společnost Logitech představuje nové produkty skupiny Logi for Mac, které mají zlepšit pracovní podmínky uživatelů počítačů Mac a zároveň podpořit udržitelnější životní styl bez omezujících kompromisů.

Zařízení MX Keys S for Mac, MX Keys S Combo for Mac, MX Anywhere 3S for Mac, MX Keys Mini for Mac (v barvě Space Gray) a nová ergonomická klávesnice Ergo Wave Keys for Mac rozšiřují nejnovější řadu MX a ergonomické inovace společnosti Logitech. Tato řešení jsou vyladěna tak, aby zvyšovala výkon, produktivitu a pohodlí při práci, a splňují rozmanité potřeby uživatelů systémů macOS a iPadOS také specifickým rozložením kláves pro macOS a barvami zapadajícími do ekosystému Apple.

Nové produkty začleněné do všestranného portfolia MX a klávesnice Ergo Wave for Mac jsou k dispozici v barvách kompatibilních se vzhledem počítačů Mac, vycházejí vstříc různým skupinám uživatelů a jsou integrovány do jednotného ekosystému pomocí intuitivní aplikace Logi Options+ k přizpůsobení nastavení a ovládání zařízení.

MX Keys S for Mac: Klávesnice pro maximální produktivitu práce s pohodlným a přesným psaním, speciálním rozložením kláves k počítačům Mac, chytřejším podsvícením a funkcemi Smart Actions v aplikaci Logi Options+ k zefektivnění pracovních postupů a úsporu času.

MX Keys S Combo for Mac: První sada produktů řady MX určená k počítačům Mac. Obsahuje klávesnici MX Keys S for Mac, myš MX Master 3S for Mac a opěrku dlaně MX Palm Rest.

MX Anywhere 3S for Mac: Tato kompaktní myš k počítačům Mac nabízí rychlé rolování obsahu obrazovky, tiché klikání a precizní trasování v rozlišení 8K na libovolném povrchu.

MX Keys Mini for Mac: Vylepšená minimalistická klávesnice optimalizovaná k počítačům Mac je nyní dostupná v šedé barvě Space Gray. Skvěle zapadne do pracovního prostředí a nabízí rychlé a přesné psaní, chytré podsvícení a softwarové přizpůsobení, díky němuž budete mít každou klávesu, příkaz a klávesovou zkratku na dosah prstů.

Ergo Wave Keys for Mac: První ergonomická klávesnice navržená k počítačům Mac má světle šedou barvu a polstrovanou opěrku dlaní. Vyvinuta byla ve spolupráci s Logi Ergo Lab, zajišťuje celodenní pohodlí u pracovního stolu a je ideálním doplňkem k vertikální myši Lift for Mac.

Dostupnost a doporučené maloobchodní ceny

Produkty MX Keys S for Mac (2.999 Kč), MX Keys S Combo for Mac (5.499 Kč), MX Anywhere 3S for Mac (2.399 Kč), MX Keys Mini for Mac (2.799 Kč) jsou dostupné od května 2024 u vybraných prodejců. Klávesnice Wave Keys for Mac (59,99 dolarů) bude celosvětově dostupná na www.logitech.com.

Zveřejněno: 31. 05. 2024