Malý subwoofer, co dokáže velké věci

Sonos představuje Sub Mini, bezdrátový subwoofer, který ve své kategorii nastavuje nový standard pro výrazné a vyvážené basy. Sub Mini navazuje na oceňovaný design reproduktoru Sonos Sub a přináší bohaté a čisté nízké tóny v kompaktnějším, válcovitém designu.

K dostání bude od 6. října v matné černé a bílé za 12.990 korun. V návaznosti na představení dvou nových soundbarů – Beam a Ray – společnost Sonos rozšiřuje svou řadu domácího kina ještě o Sub Mini, nový subwoofer, díky kterému je snazší než kdy jindy si ještě více užít zážitky ze streamování:

             Basy bez chrastění: Duální basové měniče na míru a pokročilé zpracování vytvářejí hluboké a dynamické basy bez vibrací či chrastění, díky nimž se budete cítit více ponořeni do každé scény a skladby. V akusticky utěsněné ozvučnici směřují oba basové měniče dovnitř a vytvářejí tak efekt vzájemně se odečítajících sil, který neutralizuje zkreslení.

             Vyvážený zvuk: Pokročilé digitální zpracování signálu a uzavřená ozvučnice maximalizují basovou odezvu a umožňují Subu Mini reprodukovat nižší frekvence očekávané od mnohem většího subwooferu. Sub Mini se stará o nízké frekvence, takže spárované reproduktory jako Beam, Ray, One nebo One SL se mohou soustředit na středové a vysoké frekvence a zajistit tak bohatší a silnější zvukový zážitek.

             Spárujte s…: Spárováním Sub Mini s Beam nebo Ray dodáte každé scéně a skladbě mimořádnou hloubku. Když spárujete Sub Mini s One nebo One SL, proměníte svůj obývací pokoj v taneční parket.

             Skvělý vzhled z každého úhlu: Na rozdíl od jiných subwooferů má Sub Mini jedinečný válcovitý design, který přirozeně zapadne do vaší domácnosti, aniž by zabíral mnoho místa nebo poutal příliš pozornosti.

             Bezproblémové nastavení: Přidejte Sub Mini do svého systému Sonos jen několika klepnutími v aplikaci Sonos, kombinujte reproduktory tak, abyste si vytvořili dokonalý zvukový systém, který chcete, ať už sledujete filmy, nebo pořádáte domácí party. Vychutnejte si poslech po celém domě a kdykoli změňte konfiguraci. Zvuk Sub Mini můžete také vyladit pomocí funkce Trueplay, která detekuje a přizpůsobuje zvuk reproduktoru odrazům od stěn a nábytku, což vám poskytne ten nejlepší zážitek z poslechu v daném prostoru.

Zveřejněno: 14. 09. 2022