Mesh systém TP-Link Deco S7 pokryje vaši domácnost

TP-Link přichází na trh s novým meshovým systémem Deco S7, jenž umí zajistit pokrytí domácností i kanceláří.

Jedná se o systém typu AC1900, což znamená, že podporuje standard 802.11ac s maximální rychlostí přenosu dat do 1900 Mbit/s. Z toho ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz umí 600 Mbit/s a v pásmu 5 GHz pak 1300 Mbit/s.

Mesh systém zvládne vytvořit jednotnou síť s jediným názvem a heslem v celé pokrývané oblasti, bez ohledu na to, kolik přístupových bodů používáte. Teoreticky byste meshovou síť mohli rozšiřovat takřka donekonečna.

Součástí balení TP-Link Deco S7 je buď jeden, dva nebo tři přístupové body. Už jediný přístupový bod přitom pokryje prostor o ploše až 195 metrů čtverečních. Za zmínku jistě stojí i režim přístupového bodu (AP). Bezdrátově tak můžete připojit i zařízení, která běžně komunikují jen po kabelu. Například stolní počítače, některé televize nebo herní konzole. Součástí každé jednotky jsou dokonce i tři gigabitové ethernetové porty WAN/LAN.

Pro veškerá nastavení mesh systému je k dispozici dedikovaná mobilní aplikace Deco, která je zdarma ke stažení pro platformy Android nebo iOS.

Zveřejněno: 30. 09. 2022