Meze Audio Epoque jsou sluchátka s vpravdě originálním designem

Rumunská společnost Meze Audio se specializuje na luxusní Hi-Fi sluchátka, která kromě toho, že dobře hrají, také skvěle vypadají. Jako ty nejnovější s názvem Epoque.

Model Epoque je limitovanou edicí vlajkových sluchátek Elite, což jsou planární magnetická sluchátka v designu Art Nouveau. Po technické stránce ale dostanete shodné měniče MZ3SE Isodynamic Hybrid Array, které vyvinula společnost Rinaro.

Pokud jde o vzhled, dostanete hliníkový rám, který disponuje různými odstíny šedé, přičemž tvary připomínající květiny na náušnících i čelence z uhlíkového vlákna jsou na sluchátka dodávány ručně. Jeden rám tak trvá připravit více než jeden den.

Sluchátka Epoque jsou k dispozici ve skutečně limitované edici stovky kusů, a navzdory jejich vyšší ceně se dá odhadovat, že budou poměrně brzy pryč. Výrobce si je cení na 5.000 dolarů, což v přepočtu znamená přibližně 115 tisíc korun. Pokud tak chcete mít doma opravdu originální kus techniky a nevadí vám sáhnout hlouběji do kapsy, měli byste si pospíšit…

Zveřejněno: 12. 12. 2022