Mobil moto g24 power přichází s masivní baterií, 30W nabíjením a tenkým designem

Moto g24 power je vybavený 6000mAh baterií, která umožní fungovat jeho majiteli téměř celý víkend na jedno nabití. Když jsou uživatelé připraveni doplnit energii, nabíjení TurboPower 302 poskytuje hodiny energie za pár minut nabíjení.

Pokud jde o výkon, 2,0 GHz osmijádrový procesor poskytuje spolehlivější připojení a zábavu. Aby byl multitasking plynulejší a jednodušší, zařízení se dodává s až 84/16GB5 pamětí RAM s funkcí RAM Boost. RAM Boost6 je k dispozici pro uživatele, kteří chtějí rychlejší odezvu a vyšší výkon, protože dočasně přemění úložiště zařízení na virtuální paměť RAM. Navíc, výkon moto g24 power je podpořen 128/256 GB vestavěného úložného prostoru, takže uživatelé mají dostatek místa pro svoje oblíbené obrázky, videa a další.

Design krytu moto g24 power je vyrobený z jednoho kusu materiálu a navazuje na kryt fotoaparátu, který odhaluje 50 Mpx snímač fotoaparátu s technologií Quad Pixel. Tato kombinace pomáhá vytvářet živější fotografie díky čtyřnásobně lepší citlivosti při slabém osvětlení. Funkce Auto Night Vision, která zlepšuje výkon při slabém osvětlení, využívá AI pro automatickou detekci okolního světla a příslušnou úpravu nastavení. Uživatelé se tak mohou spolehnout na režim náhledu, který spolehlivě zachytí každý záběr. Po přiblížení mohou uživatelé získat přístup k objektivu Macro Vision, aby odhalili ty nejmenší detaily, a s předním fotoaparátem s rozlišením 8 Mpx mohou vytvářet selfie hodné sociálních médií.

Moto g24 power nabízí také extra jasný 6,56palcový HD+ displej. Díky obnovovací frekvenci 90 Hz je posouvání obrázků a webových stránek plynulejší a v automatickém režimu se obrazovka upraví od 90 Hz do 60 Hz, aby se šetřila výdrž baterie.

Aby hry, filmy a hudba zněly ještě lépe, toto zařízení se dodává se stereo reproduktory a pohlcujícím zvukem Dolby Atmos®. S větší hloubkou, čistotou a detaily posouvá Dolby Atmos oblíbenou zábavu uživatelů na vyšší úroveň a poskytuje dokonalý pohlcující zvukový zážitek.

Android 14 hned po vybalení

Kromě toho se moto g24 power dodává s operačním systémem Android 14, který je osobnější, chráněný a přístupnější, nabízí nové aktualizace ochrany osobních údajů pro zdraví, bezpečnost, údaje a použitelnost včetně:

             Aktualizace sdílení údajů, které spotřebitelům poskytují lehce pochopitelné informace o shromažďování a sdílení údajů v aplikácích.11

             Rozšířené zabezpečení pomocí kódu PIN doporučuje používat šestimístný (nebo delší) PIN kód k posílení zabezpečení svého zařízení. Uživatelé mohou tento proces zjednodušit výběrem možnosti automatického odemknutí po zadání správného PIN kódu.

             Aplikace Health Connect, která synchronizuje osobní aplikace týkající se zdraví a kondice a ukládá všechny zdravotní údaje na jedno místo.12 Spotřebitelé mají přístup k informacím o spálených kaloriích, krevním tlaku, počtu kroků, trasách cvičení, menstruačních cyklech a dalším.

             Vylepšené zvětšení pomáhá lidem lépe vidět svoji obrazovku tím, že jim umožňuje přiblížit a oddálit zobrazení podle svých potřeb.

             Bleskové notifikace upozorňují uživatele na přicházející upozornění prostřednictvím vizuálních světelných záblesků fotoaparátu nebo osvětlení obrazovky.

Dostupnost

Telefon moto g24 power bude dostupný za cenu 3.899 Kč. 

Zveřejněno: 21. 02. 2024