moto g14 je nový smartphone střední třídy

Na trh přichází nový smartphone střední třidy od společnosti Motorola, model moto g14, který nabízí mimo jiné čistý obraz a nadstandardní zvuk.

Model moto g14 je vybavený mimo jiné Full HD+ displejem se 6,5palcovou úhlopříčkou a poměrem stran 20:9. Kromě toho se novinka může chlubit také stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos a prostorovým zvukem Spatial Sound by Moto.

Špičkové jsou na střední třídu také fotoaparáty, kdy je zadní modul osazený primárním 50Mpx snímačem. Ten je vybavený technologií pro čtyřnásobně vyšší citlivost při slabém osvětlení. K dispozici je také fotoaparát s výmluvným označením Macro Vision. Přední fotoaparát s extra funkcemi navíc nabízí rozlišení 8 Mpx.

Baterie smartphonu přináší nadstandardní kapacitu 5000 mAh a zařízení je navíc kompatibilní s 15W rychlonabíjením TurboPower. Všechno to pohání osmijádrový procesor v kombinaci se 4 GB RAM. Data můžete ukládat (dle konkrétního modelu) na úložiště až do kapacity 128 GB. Novinku zakoupíte na českém trhu ve druhé polovině srpna za doporučenou koncovou cenu 3.999 Kč.

Zveřejněno: 23. 08. 2023