Motorola moto g24 power disponuje nejen výkonnou baterií

Společnost Motorola představuje na trhu novinku v podobě smartphonu moto g24 power, který se odlišuje především výkonnou baterií s kapacitou 6000 mAh.

Ta dokáže při běžném používání smartphone utáhnout po dobu až dvou dní a po té době ji jednoduše a rychle nabijete s využitím technologie rychlonabíjení TurboPower 30.

Zařízení pohání čipset s osmijádrovým procesorem taktovaným na 2 GHz, který doplňuje buďto 8 nebo 16 GB paměti RAM. Funkce RAM Boost dokáže přeměnit úložiště telefonu na virtuální paměť RAM, a tak je vnímaná rychlost telefonu v konečném důsledku ještě vyšší. Integrovaný úložní prostor činí 128 nebo 256 GB.

Kryt zařízení je vyrobený z jednoho kusu materiálu. Zadní fotoaparát, který patří tradičně mezi nejvíce výrazné prvky telefonu, je vybavený 50Mpx snímačem s technologií Quad Pixel nebo objektivem Macro Vision.

Přednímu panelu pak vévodí 6,56palcový HD+ displej s obnovovací frekvencí 90 Hz – tato frekvence se při nižší zátěži automaticky sníží na 60 Hz pro energeticky úspornější provoz.

Zveřejněno: 24. 01. 2024