Motorola představuje první chytré telefony na světě s fotoaparátem a displejem s ověřením Pantone

Společnost Motorola a celosvětová autorita v oblasti barev Pantone opět spojily své síly a představily nové ladění fotoaparátu s certifikáty Pantone Validated a Pantone SkinTone Validated. Tyto technologické programy, které čekají na patentování, testují zařízení výrobce, aby zajistily věrné podání barev Pantone a odstínů pokožky.

Na splnění přísných kritérií hodnocení Pantone musí fotoaparát nebo displej produktu zachovat věrnost barev z různé škály barev, které se nacházejí v průvodcích Pantone PMS a SkinTone.

Programy Pantone Validated a Pantone SkinTone Validated, které jsou nezbytné pro tvůrce obsahu, fotografy a designéry, poskytují spotřebitelům skutečné barvy, které jim mohou pomoci využít jejich kreativitu a uvést jejich nápady do života. Hodnocení Pantone displeje a fotoaparátu jsou uznané na nových zařízeních motorola edge 50 ultra a motorola edge 50 pro – prvních smartphonech na světě, které získaly ocenění tohoto programu.

Od roku 2022 společnost Motorola začlenila Pantone do celého portfolia zařízení, díky čemu přináší spotřebitelům její působivé odstíny. Od modelu motorola razr 40 ultra s Pantone Barvou roku 2024, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, až po model motorola edge 40 neo, který debutuje s celou řadou barev podle Pantone, a model moto g84 5G (na úvodním obrázku) s PANTONE 18-1750 Viva Magenta, si spotřebitelé mohli vybrat smartphone na základě Pantone, který odráží jejich osobní estetiku, bez ohledu na rozpočet nebo stylové preference.

Certifikace Pantone Validated a Pantone SkinTone Validated jsou nyní dostupné ve smartphonech motorola edge 50 ultra a motorola edge 50 pro.

Zveřejněno: 30. 05. 2024