Motorola uvedla hned tři nové smartphony

Společnost Motorola uvedla na trh hned tři nové smartphony. Nejzásadnějším z nich je model edge 40 neo, ale nezaostávají ani moto g84 5G a g54 5G Power Edition.

Motorola edge 40 neo (na úvodním obrázku) běží na čipsetu MediaTek Dimensity 7030 a dále baterii s vysokou kapacitou 5000 mAh se 68W rychlonabíjením TurboPower. Zásadní je u tohoto mobilu fotoaparát, přičemž hlavní „Ultra Pixel“ snímač má rozlišení 50 Mpx a vylepšené automatické noční vidění. Doplněn je ultra širokoúhlým snímačem s rozlišením 13 Mpx a funkcí Macro Vision.

Moto g84 5G se točí okolo 6,5palcového pOLED displeje a opět tu máme kvalitní fotoaparáty včetně optické stabilizace obrazu a technologie Ultra Pixel.

No a nakonec je tu moto g54 5G Power Edition, model, který se může chlubit především vysoce výkonnou baterií s kapacitou 6000 mAh.

Co se týče designu, spolupracuje Motorola dlouhodobě se společností Pantone, která je specialistou na odstíny barev. Díky tomu se uživatelé mohou těšit na ne úplně typické barvy, které potěší oko – a kterými se mohou odlišit od davu.

Zveřejněno: 18. 09. 2023