Myš Dell je možné připojit k více zařízením

Dell Technologies přichází na trh s otočnou cestovní myší Dell Bluetooth Travel Mouse (MS700), kterou je možné skrze Bluetooth bezdrátově propojit s více zařízeními.

Přenosná myš váží jen 56,9 gramu a díky otočné konstrukci je možné ji otočit zcela naplocho. Pomocí funkcionality Dell Pair ji můžete jediným kliknutím propojit s až třemi zařízeními. Za tímto účelem novinka podporuje Bluetooth 5.0. Myš byla vyvinuta s ohledem na hybridní pracovníky na cestách. Výdrž baterie na jedno nabití činí neuvěřitelných 24 měsíců!

Optický LED snímač myši nabízí nastavitelné rozlišení až do 4000 DPI. Díky tomu je možné získat s její pomocí plynulejší a preciznější ovládání na monitorech s různým rozlišením. Služba Dell Advanced Exchange Service zase zákazníkům přináší tříletou záruku.

Lehká a tenká myš Dell Bluetooth Travel Mouse MS700 je k dispozici v moderním designu v černé barvě s měkkou povrchovou úpravou a lesklým stříbrným tónem, na českém trhu konkrétně od 15. listopadu 2022. Cena byla stanovena na cca 1.200 korun. Třeba se hodí i vám!

Zveřejněno: 16. 11. 2022