Mystické lahve Gem

Gem Bottles jsou vysoce kvalitní, jedinečné láhve z borosilikátového skla, které mohou zlepšit zdraví a bohatství a podpořit štěstí. Mystické lahve mají dvě komory, jednu pro zadržování vody a druhou pro drahokam.

Použití krystalů v poslední době raketově vzrostlo. Většina lidí tvrdí, že mají magickou a léčivou moc. Starověké kmeny používaly krystaly při náboženských obřadech a rituálech. Podobně, zdobení oděvů krystaly nebo nošení křišťálových šperků může pomoci odvrátit špatnou energii.

Lidé znovu objevují mystickou sílu krystalů. Někteří tvrdí, že některé drahé kameny mohou přitahovat bohatství, zdraví a štěstí. Mystické lahve mají dvě komory, jednu pro zadržování vody a druhou pro drahokam. Zákazníci si mohou vybrat z pěti různých krystalů, aby využili energii, kterou si přejí pro posílení svého bohatství, zdraví, vztahu nebo štěstí.

Jednotlivci pak mohou láhev Gem použít jako dárek pro své blízké nebo sebe. Skleněná láhev Gem je šetrná k životnímu prostředí a má ochranné neoprenové pouzdro pro zvýšenou ochranu. Praktické poutko je ideální pro přenášení z místa na místo.

Gem Bottle může také povzbudit uživatele, aby konzumovali více vody během dne. Mnoho studií ukazuje, že správná hydratace posiluje imunitu, trávení, zdraví mozku a celkovou pohodu. Pití vody z láhve Gem může uživatelům pomoci zlepšit jejich fyzickou a duševní pohodu.

Jak lahve z drahých krystalů fungují?

Neexistují žádné vědecké důkazy prokazující účinnost krystalů. Přesto několik teorií tvrdí, že drahé kameny mohou obnovit rovnováhu energetického pole. V důsledku toho mohou pomoci při snižování chronické bolesti, deprese, úzkosti a stresu.

A jak fungují krystaly v lahvích Gem?

Láhev naplněná krystaly má dvě části: komoru pro zadržování vody a samostatnou oblast pro zadržování krystalů. Krystaly fungují tak, že přenášejí energii přímo do vody. Nová energie může změnit pH vody, kyslík a strukturu.

Drahé kameny pohlcují různé formy energie ze světla, tepla a tlaku, z nichž každá má jinou frekvenci vyzařování. Různé frekvence ovlivňují chuť a energetickou hladinu balené vody.

Tvůrce Gem Bottle vysvětluje, že přenos energie lze přirovnat k tomu, jak ji může ochladit pokrytí vnější strany láhve ledem. Výrobce lahví Gem doporučuje věřit v sílu krystalů, které pomohou využít jejich mystickou sílu. Lahvičky fungují stejně jako meditace a modlitby. Vědci tvrdí, že neexistuje žádný důkaz, který by prokázal účinnost křišťálových lahví. Někteří však tvrdí, že krystaly přenášejí elektrické a energetické frekvence, z čehož mohou mít prospěch uživatelé.

Zveřejněno: 31. 10. 2022