Na povrch unikly specifikace Pixelu 7 od Googlu

Na povrch unikly specifikace a detaily o chystané řadě smartphonů Pixel 7 od společnosti Google. A vypadá to, že minimálně u displeje se změn nedočkáme.

Podle nově uniklých informací by chystané modely smartphonů Pixel 7 a Pixel 7 Pro mohly mít víceméně stejné displeje jako jejich předchůdci (Pixel 6, respektive Pixel 6 Pro). Fanoušci Androidu by tak novinkami od Googlu mohli být mírně zklamáni.

Pixel 7 by tak měl být podle informací uniklých na portál GSMArena.com vybavený displejem s rozlišením 1080×2400 pixelů a maximální obnovovací frekvencí 90 Hz. To samo o sobě není špatné, nicméně od vlajkové lodi byste možná očekávali něco trochu jiného…

Pokud jde o Pixel 7 Pro, zde dostanete rozlišení 1440×3120 pixelů s obnovovací frekvencí 120 Hz, což je už o něco lepší. Přesto je ale tohle řešení identické s Pixelem 6 Pro, a u vlajkového modelu s označením Pro bychom čekali alespoň nějakou mírnou změnu. Dokonce i fotoaparáty by měly být víceméně stejné jako loni, takže Google bude při „akvizici“ svých fanoušků spoléhat hlavně na druhou generaci čipsetu Tensor.

Zveřejněno: 02. 06. 2022