Na světě je nový cenově dostupný all-in-one gramofonový systém

Rádi byste přešli na vinyl? Tak už nemusíte shánět staré gramofony a k nim pak dokupovat takřka nesehnatelné přenosky, jehly a další komponenty. Co takhle jít do systému „vše v jednom“ a navíc nového?

Takovým systémem je Victrola Premiere V1, model, který je vybavený integrovanými stereo reproduktory a samostatně stojícím subwooferem. Navíc u něho není třeba řešit, zda disponujete kompatibilním kabelem k před/zesilovači a stačí jen prostě položit desku na talíř a užívat si hudbu.

Systém zároveň disponuje technologií Vinyl Stream, díky které může hudbu z vinylů bezdrátově přenášet třeba do Bluetooth reproduktoru nebo třeba do sluchátek. Díky optickému vstupu navíc můžete gramofon Victrola Premiere V1 propojit s televizí či stávajícím domácím Hi-Fi systémem.

Jde navíc o cenově relativně dostupné řešení, které vás přesvědčí, že nové Hi-Fi komponenty nemusejí stát desetitisíce. Cenovka tohoto gramofonového systému byla stanovena na přibližně 500 dolarů, což je v přepočtu něco málo přes 11 tisíc korun.

Zveřejněno: 09. 12. 2021