Na trh přichází další novinka od Motoroly

Společnost Motorola svoje nové smartphony uvolňuje postupně, asi aby bylo průběžně o čem psát. Zatím poslední novinkou je moto e40, výkonný stroj s inovativním systémem fotoaparátu.

Na zadním panelu se tedy nachází konkrétně trojitý fotoaparát s rozlišením hlavního snímače 48 megapixelů, který je vybavený technologií Quad Pixel. Díky tomu má v porovnání s konvenčními řešeními čtyřikrát vyšší citlivost při slabém osvětlení a ostřejší i živější fotografie za jakéhokoliv světla. K fotoaparátu dále patří i snímač hloubky a speciální snímač Macro Vision.

Všechno to běží na osmijádrovém procesoru vlastní koncepce, kterému sekundují 4 GB paměti RAM. Model moto e40 je dále vybaven 6,5palcovým displejem Max Vision HD+ s obnovovací frekvencí 90 Hz.

Po softwarové stránce dostanete operační systém Android 11 a výkonná baterie nabízí slušnou kapacitu 5 000 mAh. Novinka je dostupná ve dvou barevných provedeních, a to Carbon Grey (šedá) a Pink Clay (růžová),a to s líbivým texturovaným kovovým povrchem, odolným proti otiskům prstů.

Zveřejněno: 11. 10. 2021