Na trh přichází špičkový ventilátor od Cooler Master

Společnost Cooler Master přichází na trh se špičkovým ventilátorem Mobius 120 OC, který obsahuje spoustu inovací, a navíc téměř není slyšet.

Cooler Master Mobius 120 OC využívá design ventilátorů s konstrukčním propojením lopatek pro vyšší pevnost a kompaktnost. Patentovaná konstrukce zahrnuje také celogumové tlumiče v rozích, které snižují vibrace ventilátoru a tím i jeho hlučnost. A to i při 3200 otáčkách za minutu.

Součástí dodávky je i zesílený kovový náboj či dvě integrovaná kuličková ložiska, což dohromady zvyšuje celkovou životnost a odolnost ventilátoru a brání to jeho opotřebení. Uživatelé dále mohou nastavit rychlost otáček podle aktuální potřeby speciálním ovladačem rychlosti, aniž by přitom museli řešit softwarové ovládání v BIOSu.

Ventilátor Cooler Master Mobius 120 OC navazuje na předchozí modely řady Mobius, jež byly uvedeny loni v září, a jedná se o novou vlajkovou loď této série. Na trhu ho zakoupíte už v průběhu března 2023 za doporučenou cenu 31,99 eur, což je v přepočtu cca 750 korun.

Zveřejněno: 09. 03. 2023