Náladová chladnička od LG

Společnost LG Electronics (LG) představila průlomovou chladničku MoodUP s LED panely na dveřích, které mění barvu podle nálady. Pro dokonalou atmosféru v kuchyni lze využít také funkci přehrávání hudby.

Nová chladnička LG MoodUP s LED panely na dveřích představuje inovativní přístup, jak vytvořit stylovou kuchyni. Prostřednictvím aplikace LG ThinQ si uživatelé mohou vybrat z 22 barev na horním dveřním panelu a 19 barev na spodním, což nabízí možnost měnit vzhled chladničky dle nálady nebo designu kuchyně.

Přizpůsobitelný design

Uživatelé si mohou přizpůsobit také vzhled panelů a svou náladu povzbudit díky použití různých barevných motivů. Například: Season, Place, Mood a Pop. Motiv Season využívá tóny a odstíny přírody a představuje různá roční období, zatímco Mood navozuje pocit pohody díky použití jemných, uklidňujících barev.

S vypnutými LED panely na dveřích nabízí chladnička MoodUP kombinaci barev Lux Gray a Lux White pro tradičnější vzhled. Elegantní nadčasové provedení ladí s jakýmkoli interiérem.

Chladnička, která hraje

Kromě proměnlivých barev nabízí nová chladnička vynikající zvuk prostřednictvím vestavěného reproduktoru, který lze přes Bluetooth snadno připojit ke smartphonu, tabletu nebo notebooku. Uživatelé mohou svou náladu, vybranou barvu či motiv chladničky sladit se skladbami z oblíbených hudebních streamovacích aplikací nebo ze seznamu skladeb Music Collection v aplikaci ThinQ. Navíc, když reproduktor přehrává zvuk, mohou LED panely měnit barvy v synchronizaci s hudbou, čímž uživatelům přinášejí další zábavu při práci v kuchyni. 

Chytré panely, které upozorní na otevřené dveře

Nová chladnička se může pochlubit i uživatelsky přívětivými funkcemi, jako jsou praktická a barevná oznámení. Když senzor dveří chladničky zjistí, že její prostor zůstal příliš dlouho otevřený, panel na otevřených dveřích opakovaně bliká a dává tak uživatelům vědět, že je třeba dveře dovřít. Navíc pomáhá předcházet ztrátám chladného vzduchu a zbytečné spotřebě energie.

Když navíc pohybové senzory chladničky MoodUP zjistí, že se někdo blíží, oba panely na uvítanou zablikají. Chladnička usnadňuje práci i v noci, kdy její dveře svítí jasněji, aby pomohly půlnočním svačinářům dveře najít a otevřít je. 

Rozpoznávání hlasu díky umělé inteligenci

Nová chladnička LG používá také vlastní čip umělé inteligence On-Device pro chytré domácí spotřebiče. Tento modul, který integruje pokročilou umělou inteligenci, umožňuje modelu MoodUP zlepšit a rozšířit uživatelský komfort o funkce, jako jsou například vylepšené rozpoznávání hlasu a připojení Wi-Fi a Bluetooth.

Průlomová chladnička MoodUP s LED panely zatím nemá na našem trhu stanovené datum dostupnosti.

Zveřejněno: 14. 10. 2022