Nová herní myš a hned dvoje herní sluchátka od Niceboy

Značka Niceboy aktuálně představuje herní myš nové generace ORYX M666 Daemon 2 s ultralehkým honeycomb designem a dále přidává i dva zástupce do sekce herních sluchátek – ORYX X220 Iris a ORYX X330 Cubix.

ORYX M666 Daemon 2 – ultralehký design pro rychlejší reakci

Rychlá, lehká a přesná - to vše slibuje nová generace herní myši Niceboy ORYX M666 Daemon 2. Myš má ultralehký honeycomb design, nízkou hmotnost 72 g (bez kabelu) a zrychlení dosahuje hodnoty 15G. Pro okamžité změny rychlosti je myš osazena tlačítkem pro přepínání mezi šesti úrovněmi citlivosti. Celkové ovladatelnosti myši přidává i osazení teflonovými kluznicemi, které zachovávají vysokou pohyblivost na jakémkoliv povrchu.

Tvar myši je navržen pro praváky. Honeycomb design zároveň zajistí provzdušnění ruky a hráč si tak může užívat hodiny a hodiny ve virtuálním světě. Díky softwaru ORYX si hráč může nakonfigurovat myš podle svých představ. Vlastní RGB podsvícení, libovolné naprogramování sedmi tlačítek se standardním umístěním či nastavení úrovní DPI.

Herní myš ORYX M666 Daemon 2 pořídíte za 499 Kč.

ORYX X220 Iris – zvuk, který vás vtáhne do hry

Sluchátka Niceboy ORYX X220 Iris disponují širokým frekvenčním rozsahem, takže hráč slyší jak nejtišší kroky, tak nejhlučnější exploze s úžasnou detailností. Náušníky svým tvarem objímají ucho, jsou prostorné a pohodlné. Hlavový most je možné si přizpůsobit podle potřeby. Sluchátka jsou potažena kvalitní PU kůží a hráče potěší i nadstandardní délka kabelku – 2,2 metrů.

Sluchátka jsou vybavena flexibilním mikrofonem, který zaručí bezproblémovou komunikaci během online her, LED osvětlení dodává sluchátkům styl a dotváří atmosféru při hraní. 

Sluchátka X220 Iris pořídíte za 599 Kč.

ORYX X330 Cubix – virtuální 7.1. zvuková magie

Herní sluchátka ORYX X330 Cubix disponují funkcí virtuálního prostorového 7.1. zvuku, který poskytuje strategickou výhodu v herním prostředí. Tato funkce umožní hráči vnímat okolní zvuky z různých směrů a rozlišovat jejich polohu a vzdálenost. Díky ORYX softwaru je možné si navíc nastavit zvuk podle individuálních představ či zvolit už speciálně přednastavený mód.

Únik do virtuální reality zpříjemní odolná a příjemná konstrukce sluchátek a o svobodu pohybu se postará kabel s nadstandardní délkou 2,2 metrů. Náušníky jsou vyrobeny z kvalitní PU kůže, hlavový most si může každý hráč přizpůsobit tak, aby mu sluchátka seděla pohodlně na hlavě. Nastavitelný flexibilní mikrofon pomůže k ještě lepší komunikaci se spoluhráči.

Herní sluchátka ORYX X330 Cubix za 899 Kč.

Zveřejněno: 21. 12. 2023