Nová nabíjecí stanice pro ovladače Xbox od HyperX

Herní divize Kingston Technology Company, společnost HyperX, uvádí aktualizovanou nabíjecí stanici HyperX ChargePlay Duo pro Xbox.

Ta dokáže nabíjet bezdrátové ovladače Xbox Series X | S i původní bezdrátové ovladače Xbox One. Svůj ovladač si bez problémů nabijete za méně než tři hodiny – a pak opět můžete hrát bezdrátově.

ChargePlay Duo disponuje dvěma nabíjecími bateriemi s kapacitou 1400 mAh, jež jsou náhradou klasických tužkových baterií. Přímo na ovladači se navíc nacházejí výměnné kryty baterky, takže je baterie možné dobíjet pouhým položením na nabíjecí stanici bez nutnosti je vyndávat. Součástí balení jsou kryty pro ovladače Xbox Series X | S a bezdrátové ovladače Xbox One.

Novinka váží 200 gramů (s adaptérem 300 gramů) a její rozměry jsou 131,3 x 119 x 80,5 mm. Tomu, že jde o herní příslušenství, samozřejmě nasvědčuje i design, který naprosto odpovídá hráčské filozofii.

Nová nabíjecí stanice HyperX ChargePlay Duo je už nyní k dispozici v HyperX Online obchodě a již brzy ji pořídíte i u partnerských prodejců.

Zveřejněno: 15. 06. 2021