Nová náhlavní sada Razer Kaira Pro pro Xbox i cloudové hraní

Společnost Razer představila na českém trhu bezdrátová sluchátka Kaira Pro, která jsou vyladěna pro využití s herními konzolemi Xbox Series X|S a Xbox Game Pass. Určena jsou však samozřejmě pro více platforem.

Náhlavní sada Kaira Pro využívá prémiové technologie svého výrobce včetně 50mm titanových měničů TriForce a čistého superkardioidního mikrofonu. Pokud jde o možnosti bezdrátového připojení, budete si moci vybrat mezi technologiemi Xbox Wireless nebo Bluetooth 5.0.

Jste-li členy programu Xbox Game Pass Ultimate, pak máte navíc přístup k více než 100 hrám pro konzole Xbox, počítače a díky cloudu také pro zařízení s Androidem.

Inovativní design sluchátek Kaira Pro disponuje dvojicí mikrofonů. Jedním z nich je hyperčistý kardioidní mikrofon značky Razer pro hlasovou komunikaci bez jakéhokoliv zkreslení. Na cestách pak bude možné mikrofon odpojit a namísto něho využít druhý, zabudovaný mikrofon. Ten je ukryt přímo v těle sluchátek a zvnějšku tak náhlavní sada působí jako „pouhá“ sluchátka.

 

Zdroj: TZ Razer

Zveřejněno: 15. 11. 2020