Nová POS řešení pro maloobchod a pohostinství

Rok 2020 přinesl zásadní změny v maloobchodě i v oblasti pohostinství. Tato odvětví utrpěla více než většina ostatních a musela se přizpůsobit změnám v nařízeních, ale také upravit způsob, jakým služby svým zákazníkům poskytují.

Dodržování vzájemných rozestupů, přechod na prodej jídla s sebou a pop-up výprodeje znamenají, že technologie hraje v současnosti zásadnější roli než kdy dříve a pomáhá podnikům přizpůsobit se měnícímu se prostředí. Právě proto dnes společnost Epson představuje nová řešení pro POS určená maloobchodům.

TM-m30II-NT

Společnost Epson navazuje na úspěchy řady zařízení TM-m30II mPOS a rozšiřuje svoje portfolio o novinku TM-m30II-NT, která byla navržena tak, aby splňovala měnící se požadavky na tabletové pokladní obchodní systémy (POS).

Důležitou vlastností TM-m30II-NT je síťové připojení, které tiskárně umožňuje připojení tabletu k internetu pomocí kabelu. Díky tomu, že se nemusíte spoléhat na Wi-Fi, nedochází k výpadkům připojení, takže můžete efektivně zpracovávat objednávky, minimalizovat chyby a nabízet zákazníkům ty nejlepší služby.

Klíčové vlastnosti:

·         Funkce ‚Sync and Charge‘ pro připojení tabletu, která umožňuje napájení tabletu a posílání tiskových dat pomocí jediného kabelu.

·         Funkce síťového připojení ‚Network Tethering‘ umožňuje přes kabel sdílet LAN připojení s připojeným tabletem, což zajišťuje např. stabilní internetové připojení bez výpadků Wi-Fi.

·         Vedle připojení tabletu ‚Sync and Charge‘ jsou zde dva porty typu USB A umožňující snadné připojení dalších periferií

·         Přístup a ovládání periferií z aplikací prostřednictvím zařízení ePOS.

·         Osvědčená kvalita od společnosti Epson.

·         Inteligentní funkce: přímý tisk ze serveru - Server Direct Print (SDP) a Cloud (OMS).

·         Snímač stavu papíru ve standardu monitoruje docházející papír.

 

Funkce „Network Tethering“ je k dispozici také pro modely TM-m30II-H a TM-m30II-S prostřednictvím aktualizace firmwaru, ke stažení na epson-biz.com, nebo prostřednictvím aplikace Epson TM Utility pro iOS a Android.

TM-m50

Model TM-m50 byl navržen pro všechny, kteří chtějí novou tiskárnu účtenek, ale potřebují, aby i nadále fungovala se systémy POS, které již využívají. Tiskárna nabízí podobné funkce jako tradiční POS tiskárna a díky kompaktnímu krychlovému designu s malými rozměry se esteticky hodí do každého moderního obchodu.

Klíčové vlastnosti:

·         Moderní design s kompaktními rozměry

·         Široká škála možností připojení s integrovaným USB, sériovým a ethernetovým rozhraním

·         Vysokorychlostní tisk rychlostí 350 mm / s

·         Rozlišení tisku 180 dpi

·         Flexibilní instalace s podáváním účtenky horem nebo zepředu a možností připevnění na zeď (s použitím OT-WH30)

·         Velmi vysoká spolehlivost (mechanismus podávání papíru na 20 milionů řádků, tisková hlava na 200 km, automatická řezačka s životností 2,2 milionů řezů).

·         Široké spektrum integrovaných „inteligentních“ funkcí Epson.

 

Oba produkty budou v prodeji od ledna 2021.

Zveřejněno: 17. 12. 2020