Nová verze soundbaru B&O Beosound Stage

Dánský výrobce Bang & Olufsen přichází na trh s novou verzí soundbaru BeoSound Stage, která náleží do jeho série s názvem Nordic Ice.

Zařízení bylo poprvé uvedeno v roce 2019 jako vůbec první samostatný soundbar společnosti, který podporuje rozhraní HDMI eARC či ARC. Pokud jde o design, ten se oproti původní, dva roky staré verzi příliš nezměnil, jen k hliníkové a dubové variantě přibyla ještě světle šedá verze v matném hliníku.

B&O Beosound Stage je vybaven celkem 11 reproduktory (měniči) a je přirozeně určený jak pro přehrávání zvuku z televize, tak hudby. Kromě jiných technologií jsou k dispozici AirPlay 2, Bluetooth a Chromecast, a hudbu do více místností můžete šířit díky speciální technologii výrobce s názvem Beolink Multiroom.

Základní cena soundbaru byla stanovena na 1.999 eur, tedy něco málo přes 50 tisíc korun. Kromě modelu Beosound Stage se k novým součástem série Nordic Ice řadí i reproduktory Beoplay A9, Beosound Balance a Beosound A1 druhé generace, ale také sluchátka Beoplay H95 a Beoplay EQ.

Zveřejněno: 08. 11. 2021