Nové bezdrátové reproduktory Audio Pro jsou tu

Společnost Audio Pro představila nové reproduktory A28 a A38, které výmluvně označuje pojmem „soundbar killer“, tedy „zabiják soundbarů“.

Švédský audio specialista si teď klade za cíl změnit jak váš zážitek při poslechu hudby, tak ten při sledování videí. Menší z obou modelů, A28, je určený pro použití na regálech a poličkách všude tam, kde byste mohli preferovat menší řešení. Stejně jako A38 navazuje na úspěch předchůdce, což je model A26, respektive tedy A36.

Model A38 je podlahový reproduktor, a stejně jako reproduktory A28 můžete i jejich větší sourozence jednoduše ovládat prostřednictvím ovladače na televizi. V obou případech dále můžete využívat streamovací multi-room platformu Audio Pro a dále reproduktory párovat s dalšími modely značky.

Oba reproduktory zároveň podporují technologie Spotify Connect a Bluetooth. Jednoduše je můžete propojit s televizí. A pokud si přejete hlubší basy, není problém. Reproduktory Audio Pro A28 i A38 mají výstup na subwoofer, a pokud byste doma chtěli mít vybavení od jedné značky, to také není problém, protože Audio Pro pár subwooferů v portfoliu má také.

Zveřejněno: 20. 04. 2022