Nové herní monitory ViewSonic cílí na hráče

Pod značkou ViewSonic ELITE přicházejí na trh nové herní monitory, které jsou osazeny panelem 32palcovou úhlopříčkou i nejnovějšími technologiemi zaměřenými na hráče.

Díky technologii s názvem Quantum Dot tak například u modelu ELITE XG320Q můžete podle výrobce zažít hraní na vyšší úrovni. Model ELITE XG320U zase podporuje technologii HDMI 2.1 a poslední z novinek, monitor ELITE XG321UG, zase disponuje podsvícením technologií mini LED.

K praktickým záležitostem pro hráče u všech tří modelů patří například držák na kabel myši nebo háček na sluchátka. Díky menšímu namáhání očí uživatele pak všechny tři monitory získaly certifikaci TÜV pro zvýšený oční komfort. Flexibilní stojan pak umožňuje otáčení obrazovky i změnu jejího sklonu, takže myšleno bylo i na ergonomii.

Pokud jde o zmíněnou technologii Quantum Dot, ta s sebou přináší především extrémně reálné vykreslení barevných odstínů. Všechny tři monitory dále disponují obnovovací frekvencí minimálně 144 Hz (u prvního z nich jde o 165 Hz), přičemž zvýšit ji lze až na 150 Hz (respektive 175 Hz).

Zveřejněno: 31. 08. 2021