Nový gramofon Lenco se prodává rovnou i s repráky

Chtěli byste pro přehrávání své sbírky desek gramofonový systém v jednom balíčku? Teď máte díky nové nabídce od značky Lenco možnost.

Model Lenco LS-600WA je kombinací gramofonu a reproduktorů, přičemž přímo v těle gramofonu je už přirozeně integrovaný zesilovač, tak aby byl balíček skutečně kompletní. Navíc je celé řešení vyvedeno v ořechu a má tak opravdu příjemný design.

Novinka je standardně vybavena přepínáním mezi vinyly s rychlostí 33 a 45 otáček za minutu a také pohyblivou magnetickou přenoskou (modelem AT-VM95E), kovovým talířem nebo raménkem z uhlíkových vláken, které má odnímatelný headshell. Výhodou je taktéž podpora technologie Bluetooth (ve standardu 5.0).

Celkový výkon zesilovače, respektive reproduktorů, je 60 W, přičemž se jedná o reproduktory pasivní. Pokud byste ke gramofonu chtěli připojit ještě výkonnější externí zesilovač či aktivní reproduktory, máte možnost díky dvojici RCA konektorů.

Zatím není jasné, kdy bude gramofonový systém Lenco LS-600WA k dispozici na českém trhu, ovšem na tom britském je k dispozici již nyní, a to za doporučenou cenu 390 liber (v přepočtu cca 11 tisíc korun).

Zveřejněno: 12. 09. 2023