Nový gramofon Victrola kombinuje tradiční a moderní

Victrola představuje nový gramofon Victrola Stream Carbon, který v sobě kombinuje tradiční a moderní – a to přehrávání vinylů se streamovacími schopnostmi.

Novinka navíc disponuje certifikací Works with Sonos, což znamená, že ji můžete přímo integrovat do multiroom řešení právě od Sonosu. Navíc ji můžete ovládat přímo z aplikace Sonos na vašem smartphonu nebo tabletu, případně při samostatném použití z aplikace Victrola Stream.

Gramofon samozřejmě umí streamovat, jak se sluší a patří, a pokud nejste fanoušky mobilních aplikací, můžete ho jednoduše ovládat i přímo fyzickými ovladači.

Pokud jde o samotné funkce gramofonu, můžete se těšit na dýhové tělo minimalizující rezonance s prémiovými materiály (podle výrobce), raménko z uhlíkových vláken s odnímatelnou skořepinou nebo přenosku Ortofon Red 2M.

Victrola Stream Carbon je v současnosti dostupná pro předobjednávky ve Spojených státech, zaplatíte tam za ni 799 dolarů (cca 20 tisíc korun). O ceně a dostupnosti tohoto gramofonu na českém trhu zatím nic netušíme.

Zveřejněno: 29. 09. 2022