Nový monitor od LG stojí 3.000… dolarů!

Nový flexibilní monitor Flex OLED od společnosti LG vás na americkém trhu vyjde na 3.000 dolarů (přes 75 tisíc korun). Rozhodně si ho tedy nebude moci dovolit každý.

Sebevědomá cenovka znamená, že novinka je asi třikrát dražší než jinak vcelku srovnatelný 42palcový LG C2. A co dostanete navíc? Po stisknutí tlačítka na dálkovém ovládání se displej Flex OLED ohne. K dispozici je celkově 20 úrovní zakřivení. Tuhle vychytávku ocení zejména hráči, kteří sedí blízko monitoru a chtějí být více vtaženi do hry. Naopak třeba při sledování filmů či produktivní práci je lepší monitor opět ohnout do ploché obrazovky.

Monitor LG Flex OLED byl představen v srpnu a k jeho výbavě patří například technologie 4K a HDR nebo Wi-Fi 6. Novinka zároveň běží na platformě webOS z dílny LG. Určitě se jedná o zajímavý a inovativní počin, i když nad jeho cenou trochu zůstává rozum stát. Jestliže jste nadšení hráči, kteří chtějí svůj herní monitor používat i jako televizi, pak možná za svoje peníze získáte 2 v 1. Pro všechny ostatní je tu LG C2.

Zveřejněno: 30. 09. 2022