Nový moto g34 5G dělá připojení 5G dostupnějším

Společnost Motorola představuje moto g34 5G, svoje nejdostupnější 5G zařízení, které zpřístupní tuto technologii všem. Moto g34 přichází s pohlcujícím zážitkem ze zábavy, který kombinuje kompaktní displej, vysokou obnovovací frekvenci, bezchybný zvuk a pokročilý systém fotoaparátů pro snímání obrazu.

Toto zařízení je výkonným nástrojem pro uživatele na konzumaci obsahu, snímání a bezproblémové připojení. Robustní 5000 mAh baterie na dlouhodobé používání v kombinaci s elegantním designem a příjemným pocitem na dotyk z něho dělají výjimečné zařízení.

Nový moto g34 5G se může pochválit 6,5palcovým displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, který poskytuje plynulý zážitek z hraní her a přehrávání videa. Pohlcující design s 85% poměrem obrazovky k tělu vylepšuje filmy, hry a video rozhovory. Velké stereo reproduktory přinášejí zvuk z každého směru, nabízí vylepšené basy, čistější vokály a vylepšenou čistotu při vyšších hlasitostech. Zvukový zážitek vyladěný technologií Dolby Atmos odemyká spotřebitelům nové emocionální dimenze, aby si mohli vychutnat svoji oblíbenou hudbu, hry a programy. Certifikovaný zvukový systém ve vysokém rozlišení zajišťuje profesionální zvukový zážitek na kabelových a bezdrátových sluchátkách nebo externích reproduktorech.

Uživatelé mohou využít celý potenciál mobilní platformy Snapdragon 695 5G, která poskytuje bezproblémové hraní her a výjimečné fotografování při slabém osvětlení. Super rychlé možnosti 5G umožňují nepřerušované stahování, sledovaní seriálů a plynulé streamování filmů. Moto g34 5G se dodává s nabíjením TurboPower 18, které poskytuje hodiny energie jen za několik minut, v kombinaci s mohutnou 5000mAh baterií pro minimální prostoje.

Moto g34 5G je vybavený Quad Pixel snímačem s rozlišením 50 Mpx, který poskytuje úžasné záběry s čtyřnásobnou lepší citlivostí při slabém osvětlení. Uživatelé mohou zkoumat komplexnost světa pomocí speciálního fotoaparátu Macro Vision, který zachycuje i drobné detaily. Velkorysý 16 Mpx přední fotoaparát s technologií Ultra Pixel zaručuje ostřejší a živější autoportréty. Díky AI a funkci Face Retouch se fotografie automaticky vylepšují, což vždy zaručí dokonalý záběr.

Android 14 a neuvěřitelný design

Moto g34 5G přichází se systémem Android 14. Od precizně vyrobeného rámu až po prémiovou matnou zadní část, každý detail moto g34 5G přispívá k vynikajícímu zážitku. Speciální edice s veganskou kůží dodává nádech luxusu. Toto zařízení je spolehlivým společníkem a díky rafinované paletě barev Charcoal Black, Ice Blue a Ocean Green5 umožňuje spotřebitelům vyjádřit svůj jedinečný vkus.

Dostupnost

Nový moto g34 5G byl uvedený na trh v regionu EMEA s cenou 4 199 Kč.

Zveřejněno: 16. 01. 2024