Novými reproduktory navazuje KEF na dřívější úspěchy

Cenově dostupný reproduktor KEF LSX II dostává novou variantu v podobě modelu KEF LSX II LT, který je navíc ještě levnější.

Vzhledově jsou oba reproduktory téměř identické. Dokonce mají i stejný měnič, zesilování a streamovací modul. Celkový výkon obou modelů činí shodných 200 wattů. Co se týče podpory streamovacích funkcí, získáte Bluetooth 5.0 (což je dokonce lepší než standard Bluetooth 4.2 u LSX II), Apple AirPlay 2 nebo Google Chromecast.

Ze streamovacích platforem zmiňme podporu Tidal Connect, Spotify Connect, Amazon Music, Qobuz a Deezer. Hudební soubory dokáže reproduktor KEF LSX II LT, dodávaný v páru jako stereo, přehrát do kvality 24 bitů / 384 kHz. Na nižší cenu se varianta LT mohla dostat tím, že propojení mezi oběma reproduktory je tentokrát kabelové, a nikoliv bezdrátové. A pak je tu ještě pár dalších „limitů“, které ale nemají zas takový vliv na funkci.

Za pár nových reproduktorů KEF LSX II zaplatíte 999 dolarů, tedy v přepočtu necelých 23 tisíc korun. Varianta bez LT vyjde o zhruba 400 dolarů dráž.

Zveřejněno: 18. 01. 2024