Odolný Dynabook Tecra A30-G vydrží až 14 hodin

Na trh přichází novinka v podobě odolného a velice lehkého 13,3palcového notebooku Tecra A30-G značky Dynabook, která se chlubí mimo jiné vysokou výdrží baterie na jedno nabití.

Ta činí až 14 hodin, takže je tenhle stroj vhodný především pro práci. Podle výrobce se jedná o flexibilní počítač, jenž je určený pro využití hlavně ve středně velkých až velkých firmách či v institucích veřejné správy.

Novinka disponuje kompaktním tělem z tvrzeného plastu, které váží jen 1,2 kg. Spotřebitelé se dočkají procesorů Intel Core 10. generace Comet Lake či kvalitní podsvícené klávesnice a antireflexního displeje. Ten nabízí jas až 470 nitů s vynikající čitelností. Klávesnici doplňuje přesný dotykový panel Precision Touch Pad a procesory zase rychlé SSD disky.

Na vysoké úrovni je i zabezpečení, jež zajišťuje speciální BIOS od společnosti Dynabook, jenž počítač chrání proti kybernetickým útokům. Řešení Trusted Platform Module (TPM) zase umožňuje šifrování uložených dat a konfiguraci využití portů dle bezpečnostních kritérií konkrétní společnosti.

První tři konfigurace notebooku jsou na českém trhu již nyní, ceny startují na 26.290 korun včetně DPH.

Zveřejněno: 09. 06. 2021