OnePlus má nadupaná sluchátka s Dolby Atmos

OnePlus Buds Z2, to jsou nová, nadupaná sluchátka stejnojmenného výrobce, která se chlubí nejnovějšími technologiemi i dlouhou výdrží baterie.

Tyto true wireless špunty jsou osazeny stejnými 11mm dynamickými měniči s vylepšenými basy jako dražší OnePlus Buds Pro. Stejně tak disponují i aktivním potlačením hluku, kterážto technologie slibuje vyrušení zvuků z okolí až do úrovně 40 dB.

Zásadní je také výdrž baterie, která podle výrobce dosahuje 38 hodin! Rychlonabíjením pak můžete za deset minut získat dostatek šťávy na to, aby bylo možné si užít 5 hodin přehrávání. Redukci hluku a větru při hovorech zase zajišťuje sestava tří mikrofonů. Kvalitnější, virtuálně prostorový zvuk si bere na starosti (mimo jiné) technologie Dolby Atmos.

V neposlední řadě tu máme podporu technologie Bluetooth 5.2 pro bezdrátové připojení s ultra nízkou odezvou na úrovni 94 ms, kterou ocení například hráči. Uvidíme, kolik tahle nadupaná sluchátka budou stát na českém trhu – na tom britském vyjdou na 99 liber, což jsou v přepočtu poměrně konkurenceschopné tři tisíce korun.

Zveřejněno: 21. 12. 2021