OPPO uvedl smartphone Reno11 F 5G s bezrámečkovým displejem a trojitým fotoaparátem

OPPO oznámil příchod smartphonu OPPO Reno11 F 5G na český trh. Reno11 F 5G s živým, poutavým stylem, 64Mpx Ultra-Clear trojitým fotoaparátem a 120Hz bezrámečkovým AMOLED displejem představuje kombinaci svěžího vzhledu a nových zážitků.

Novinka od OPPO kombinuje unikátní Magnetic Particle Design s bezrámečkovým AMOLED displejem a 64megapixelovým Ultra-Clear trojitým fotoaparátem. K dispozici bude ve dvou barevných variantách Palm Green a Ocean Blue od dubna 2024.

V pozadí se o rychlý a plynulý výkon systému ColorOS 14 stará nová generace efektivního výpočetního systému Trinity Engine. Pomocí funkce ROM Vitalisation lze ušetřit až 23 GB místa z celkové kapacity 256GB varianty Reno11 F 5G nebo 11 GB z verze smartphonu s úložištěm o kapacitě 128 GB komprimací nepoužívaných dat a odstraněním duplicitních souborů.

Nový smartphone je poháněn čipovou sadou MediaTek Dimensity 7050 s 6nm výrobním procesem, která umožňuje spolehlivý multitasking, hraní her i náročné úlohy, jako je snímání videa v rozlišení 4K.

Stabilní signál, ať už při prohlížení webu, hovorech nebo psaní zpráv, zajišťuje technologie LinkBoost, kterou pro optimalizaci sítě vyvinula společnost OPPO. LinkBoost kombinuje výběr sítě s pomocí umělé inteligence a 360stupňovou prostorovou konstrukcí antény pro co nejstabilnější signál s minimálními výpadky.

S velkou baterií s kapacitou 5 000 mAh vydrží Reno11 F 5G na cestách celý den a pokročilá technologie zaručí působivou výdrž i po čtyřech letech každodenního používání. Se 67W bleskovým nabíjením SUPERVOOCTM se Reno11 F 5G nabije na 30 % za pouhých 10 minut a na 100 % jen za 48 minut.

Bezrámečkový 120Hz AMOLED displej telefonu Reno11 F 5G s úhlopříčkou 6,7palce zajistí živé zobrazení. Velmi tenký, 1,47mm rámeček vytváří dojem, že celá přední strana telefonu je pokryta displejem.

V modré a zelené

Reno11 F 5G v barvě Ocean Blue přináší vyvinutý Magnetic Particle Design se třpytivými vlnkami a leskem připomínajícím sklo. V barvě Palm Green vrství Reno11 F 5G smaragdové a tmavě zelené tóny s jemnými odlesky.

Cena a dostupnost

Nový smartphone OPPO Reno11 F 5G je dostupný ve variantě s 8GB operační pamětí a 256GB úložištěm v barvách Ocean Blue a Palm Green za doporučenou cenu 9.590 Kč.

Společnost OPPO podpoří prodej nového smartphonu OPPO Reno11 F 5G programem bezplatné ochrany baterie na 4 roky. Zákazníci během této doby mohou obdržet jedu bezplatnou výměnu baterie, v případě, že kapacita telefonu při běžném používání klesne. Program bezplatné ochrany baterie se vztahuje pouze na smartphony zakoupené u autorizovaných partnerů OPPO.

Zveřejněno: 15. 04. 2024