Pioneer DJ uvádí reproduktory DM-50D pro domácí i profi využití

Společnost Pioneer DJ uvádí na trh nové stolní reproduktory DM-50D, které jsou určeny jak pro domácí, tak pro profesionální využití.

Novinka navazuje na úspěšné, taktéž stolní aktivní monitory DM-40, ke kterým přidává nové komponenty a prvky, díky kterým bude podle výrobce schopna produkovat výkonnější zvuk v dokonce ještě vyšší kvalitě.

Každý z dvojice stereo reproduktorů je vybaven zesilovačem třídy D s 96kHz samplingem, přičemž co se týče měničů, získáte pětipalcový basový reproduktor v kombinaci s tři čtvrtiny palcovým reproduktorem výškovým s novým konvexním difuzérem z dílny Pioneeru, který slibuje lepší šíření vyšších frekvencí.

Na zadním panelu se nacházejí různé možnosti připojení, ideální pro studiové využití, a to včetně vstupů typu RCA, mini-jack a ¼palcový jack. Na panelu předním pak najdete ovládání hlasitosti a také výstup na mini-jack, to pro případ, že byste rádi „přepnuli“ na sluchátka.

Reproduktory Pioneer DJ DM-50D budou dostupné od 6. prosince 2021 za 199 liber (necelých šest tisíc korun), a to v černém nebo bílém barevném provedení.

Zveřejněno: 04. 11. 2021