Podnikové SSD disky Synology pro obří výkony

Disky SATA SSD řady Synology SAT5200 nabízejí stabilní výkon vstupu/výstupu a snížení latence kritických služeb a aplikací. Jejich konstrukce umožňuje zvládat smíšené a intenzivní non-stop pracovní zátěže bez kompromisů v odolnosti a zajišťuje v systémech Synology jednoduché prostředí úložiště s minimálními výpadky služeb.

Disky řady Synology SAT5200, navržené pro náročná prostředí představovaná například databázemi pro zpracování online transakcí (OLTP) a nasazeními virtualizace, zajišťují konzistentně vysoký výkon.

Jsou určeny pro nepřetržitou intenzivní pracovní zátěž s odolností až 11 460 TBW, takže jsou vhodné pro využití v systémech podnikové úrovně. Mají ochranu integrity a konzistence dat po celé trase přenosu. Špičkové kondenzátory představují v případě výpadku napájení dostatečný zdroj energie na vyprázdnění dat na cestě do čipu NAND flash, čímž se zabraňuje poškození dat.

Pro lepší analýzu SSD disky jsou plně přizpůsobeny použití se systémem Synology DiskStation Manager (DSM), jež umožňuje analýzy životnosti každého disku řady SAT5200 podle skutečných pracovních zátěží. Díky včasným upozorněním můžete plánovat případnou výměnu disků ještě lépe do budoucnosti a zajistíte si tak nepřerušovaný výkon a dlouhou životnost systému pomocí včasných upozornění.

Aktualizace firmwaru u těchto disků se provádí jediným kliknutím tlačítka myši. Disky jsou speciálně vyrobeny pro použití v NAS systémech společnosti Synology. U disků SSD řady Synology SAT5200 totiž dochází po každé technické změně k důkladnému ověření se systémy Synology a změny ve firmwaru a v komponentách jsou přísně řízené. Intenzivní testování zátěže vstupu/výstupu, cyklů vypínání a zapínání a teplotních podmínek zajišťují, že všechny produkty splňují ty nejpřísnější požadavky na kvalitu a spolehlivost.

Zveřejněno: 01. 03. 2023