Poslechněte si hudbu do posledního detailu

Dar hudby s Beolab 8, nejnovějším reproduktorem od Bang & Olufsen. Ten vás obklopí muzikou do posledního detailu. Navíc, jak je u B&O zvykem, přidává pořádnou porci nezapomenutelného designu. Takže pokud třeba chcete, můžete mít reproduktory skryty za textilní nebo dřevěnou mřížkou…

Objevte dar hudby s Beolab 8. Čistý zvuk. Hluboké basy. Elegantní a kompaktní design. Vynikající věrnost zvuku a design. Použijte jej samostatně, ve stereo párování nebo jako součást nastavení pro více místností. Nyní k dispozici na prodejnách za cenu 6.598 dolarů za pár.

Na horní straně nových reproduktoru Beolab 8 najdete dotykové ovládání, to umožní přehrávat hudbu z Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Chromecast, TIDAL Connect, B&O Radio, Deezer nebo QPlay 2.0.

Zařízení je postaveno na vysoko tónovém reproduktoru 0,6", o středy se stará třípalcový reproduktor a basy pak dodává 5,25palcový basový reproduktor. Rozměry reproduktoru jsou 21,5 cm x 27,9 cm x 16,5 cm.

Levý a pravý reproduktor bezvadně spolupracují díky dodávanému mikrofonu, kterým si nastavíte poslechový prostor v místě, kde budete muziku poslouchat, přesně podle vašeho přání. Díky tomu dva Beolab 8 nabízejí ještě úžasnější zvukovou scénu, bez ohledu na to, kam reproduktory v místnosti umístíte. Stereo zvuk vás tedy zcela obklopí.

Zveřejněno: 11. 11. 2023