Powerbanka LAMAX nabije téměř všechno

Značka LAMAX má ve svém portfoliu spoustu přenosné elektroniky, kterou je samozřejmě třeba nějak nabíjet. Namísto toho, aby se spoléhala na powerbanky jiných značek, má v nabídce svoje vlastní.

Akční kamery, Bluetooth reproduktory a sluchátka či fitness náramky – to všechno čas od času potřebuje šťávu. Doma ji najdete snadno – prostě dotáhnete kabel k nejbližší zásuvce. Jenže co na cestách? Nejschůdnějším řešením je v tomto případě powerbanka.

K dispozici jsou hned tři typy, které se neliší designem, ale spíše „jen“ kapacitou. A také tloušťkou. Verze LAMAX 20000 mAh FastCharge je samozřejmě nejtlustší, ale zase má naprosto nadprůměrnou kapacitu. Další dvě varianty dostaly kapacitu 10 000 mAh, respektive 15 000 mAh.

Najednou můžete nabíjet až tři zařízení, přičemž vezmeme-li v úvahu, že baterie běžného smartphonu má kapacitu třeba 2 500 – 3 000 mAh, můžete i tou nejzákladnější variantou powerbanky LAMAX nabít třeba tři až čtyři telefony. Nebo jeden tři- až čtyřikrát. Ceny jednotlivých powerbank se na oficiálním webu LAMAXu pohybují od 590 do 799 Kč, takže pro energii „on the go“ vlastně ani nemusíte sahat příliš hluboko do kapsy.

Zveřejněno: 01. 10. 2021