Přenosný projektor LG CineBeam využijete i venku

Velice lehký a kompaktní přenosný projektor LG CineBeam PF510Q je určený mimo jiné pro outdoorové využití. Svoje oblíbené pořady si tak vychutnáte i na terase.

Novinka váží méně než kilogram a úhlopříčku obrazu si u ní můžete nastavit v rozsahu 30 až 120 palců (76 až více než 300 cm). Dočkáte se sice „jen“ HD rozlišení, ale obraz je i tak ostrý a čistý a využít ho můžete nejen ke sledování filmů, ale třeba i ke hraní.

Celé to běží na operačním systému webOS 22, který využívají i televizory jihokorejské značky. Díky tomu se dočkáte spousty zásadních streamovacích aplikací, jako jsou Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video nebo YouTube.

Z bezdrátových technologií můžeme zmínit Apple AirPlay a Apple Home, Screenshare (sdílení obrazovky) pro zařízení na Androidu a Bluetooth včetně funkce Bluetooth Dual Out. Ta usnadňuje připojení projektoru ke dvěma externím zařízením najednou. Jedinou podmínkou je, aby tato zařízení podporovala Bluetooth 5.0 a novější. Díky tomu můžete například posílat zvuk do dvou reproduktorů (a získat tak stereo).

Zveřejněno: 31. 01. 2023