Přicházejí cenově dostupné Bluetooth reproduktory Loewe

Společnost Loewe je známá především svými prémiovými televizory, nicméně se přestala zaměřovat výhradně na luxusní klientelu a chce oslovit i mladší klienty.

Za tímto účelem založila značku We.By Loewe, která zahrnuje jak levnější televizory, tak právě Bluetooth reproduktory, které nesou označení We.Hear. Dvojice válcovitých zařízení, označených prostě 1 a 2, se navzájem liší především velikostí a samozřejmě také cenou. Zatímco reproduktor We.Hear 1, vysoký 22 cm, koupíte za 99 liber (tři tisíce korun), We.Hear 2 s výškou 29 cm vyjde na 169 liber (pět tisíc korun).

Ještě je třeba dodat, že zatímco baterie jedničky vydrží na jedno nabití 12 až 14 hodin, dvojka zvládne 15 až 17 hodin přehrávání – logicky, vejde se do ní baterie s větší kapacitou. Obě zařízení jsou odolná vůči postříkání a prachu dle standardu IPX 6, takže se nemusíte bát vzít si je s sebou ven. Nová zařízení jsou k dispozici celkově ve čtyřech barvách, a to dvou odstínech šedé (muted storm grey a calming cool grey), červené coral red a modré tropical aqua blue.

Zveřejněno: 03. 12. 2021